14 nov 2010

PABLO LIDER DA COPA DE ESPAÑA DE CICLOCROSS

O corredor junior macedan do ACADEMIA POSTAL – ACTYON , PABLO RODRIGUEZ , impuxose na primeira proba puntuable para a Copa de España de Ciclocross disputada na localidade zamorana de Villaralbo, no mesmo circuito onde este año disputaranse os Campionatos de España de Ciclocross , alo polo 9 de xaneiro. Nunha carreira intensa , na que o seu máximo rival foi o madrileño Cristobal Sanchez, Pablo destacouse a falta de 2 voltas entrando como vencedor.Deste xeito , Pablo situase como primerio líder da Copa de España de Ciclocross 2010, portando o maillot amárelo que o identifica. Na mesma categoria, DAVID RODRIGUEZ rematou no 23º lugar. En Cadetes , MARCOS VILLAR , entrou 6º a escasos 3 segundos do vencedor, nunha proba que se decidiu a o sprint entre un grupo de 8 corredores. Na mesma categoria IVAN CONDE rematou o 22 e RUBEN GARCIA 26º. En master 40 XULIO CONDE foi 16º. E na categoría elite Sub-23 IAGO GARCIA rematou 42º e J. RAMON VILLANUEVA 46º.
A vindeiro fin de semán haberá dobre cita para a Copa de España, o sábado en Padron e o domingo na localidade asturiana de Navia. Nelas, PABLO tentará manter o seu maillot de líder.