30 ene 2010

PABLO , 38 NO MUNDIAL DE CICLOCROSS

O corredor do cc Maceda, rematou hoxe, no posto 38 no mundial de ciclocross, na localidade de Tabor na Republica Checa, ao que acudiu formando parte da seleccion Española.Nun circuito completamente nevado e con xeo,o que provocou numerosas caidas, e con temperauras moi baixas, Pablo, na sua primeira participacion nun mundial, tivo unha gran actuacion, xa que saindo dende as ultimas posicions, foi remontando posicions ,e cando se atopaba entorno o posto 25 sufriu un pinchazo que fixo que se retrasara de novo a posicions mais retrasadas. A persares delo, voltou a remontar rematando 38 e 2 español..A carreira foi intensa dende o principio, xa que o que se estaba en xogo era nada menos que o titulo de Campion do Mundo, que o final levouse o checo Paprstka. Pablo , pon remate a si a unha gran temporada , no seu primer ano na categoria junior. Con esta sua primeira partipacipacion nun mundial, superou os obxectivos que se tiña marcado a principio da temporada.